Om oss

About Us - Own Guitar Pick UK - LogoVårt merke «EigenPlectrum®» er produktet vi selger på egengitarplukker.com nettside. Siden 2007 startet jeg EigenPlectrum i mitt hjemland Nederland.

Etter noen få suksesser med utskrift av tilpassede gitarplukk, vil jeg selge gitarplukk over hele verden. Først og fremst la jeg til Tyskland i denne listen over selgerland. Nå etter sju år er det på tide å la den tilpassede trykte gitarverdenen NowsPlectrum – EgenGitarPlukker.com.

Og gitarplukkene er av høyeste kvalitet du kan få disse dager. Vi tror også at tilbakemeldinger fra kunder er det viktigste for å gjøre god forretning. Vi lytter til våre kunder, slik at vi kan gjøre produktet enda bedre hvert år. I 2014 investerer vi i produksjon, nye materialer og enda flere produkter som du finner på vår hjemmeside. Vi kan levere gitarplukkene dine om noen dager, og de har en god kvalitet. Vi sender alle våre pakker med en sporingskode fra PostNL, slik at du kan se nøyaktig når pakken din skal bli levert.

Nå selger vi våre EigenPlectrum tilpassede gitarplukkere i: Nederland, Belgia, Luxemburg, Frankrike, Sverige, Tyskland og Spania. Med vår engelske nettside håper vi at vi kan dekke resten av verden.